lunes, 15 de septiembre de 2008

La Pesca Submarina

La pesca submarina es mi gran afición. Me inicié hará cosa de tres años cuando mi abuelo Mili me regaló un fusil cuando me licencié (sé que puede parecer estaño, pero para mi fue muy grande).
Mi primera captura fue una vaca serrana en Cadaqués. No es un gran ejemplar, al contrario, pero no lo olvidaré nunca. Sin la ayuda de mi instructor, mi amigo Fisherman, eso no habría sido posible.
A día de hoy no soy un crack, pero me estoy consolidando. De vez en cuando cae algun sardo o salmonete de palmo, e incluso he conseguido atravesar una lubina, aunque se llevó consigo la punta del fusil (15 € mes costó la broma). También he profesionalizado mi indumentaria. Sobretodo me ayuda mi ultima adquisición, un traje de chicle Cressi de dos piezas y 5mm que me va a permitir disfrutar de la pesca submarina durante casi todo el año. Eso sí, el fusil continua siendo el mismo.
Este fin de semana fui a pescar con mi gran amigo Litus, un crack. La verdad es que aprovechamos el día al máximo: empezamos a las 9 y salimos cuando la luna llena se reflejaba en el mar. El próximo fin de semana espero poder ir a hacer pesca submarina también con un gran amigo, Turoni.
P.D. 1: Cambio links por comentarios
P.D. 2. Digo a la gente que es amiga mía a cambio de comentarios :D
P.D. 3. Cuando mi colega me pase las fotos del fin de semana cuelgo alguna

8 comentarios:

Unknown dijo...

El següent post hauria de ser: "és legítim pescar els pobres peixos amb finalitat de diversió? ;-)"

Gerard Caula dijo...

Benvolgut amic ecologista,

La pregunta hauria de ser qué en fas dels peixos un cop els pesques?

La resposta és la següent: El meu colega, la meva xicota i jo vam netejarlos el millor possible i ens els vam sopar amb els meus pares. Amb això vam aconseguir dues coses:

1) Millorar la comunió entre nosaltres.
2) No patir d'encefalapatia espongeiforme d'aquí uns anys per culpa dels peixos de les picifactories inflats de farines animals.

Segur que no vols venir a probar-ho? :D

Anónimo dijo...

Sense pietat pels peixos. Els peixos són a la terra per a ser pescats i menjats,

Una abraçada des de Rapid City a South Sakota, la terra dels Sioux i de Buffalo Bill.

Gerard Caula dijo...

Que gran Sampietro! Disfruteu molt del país més ben parit del món :D

Unknown dijo...

El problema no és el que fas amb els peixos, que ja dono per descomptat que te'ls menjaràs, només faltaria. La qüestió és si és lícit gaudir matant essers vius. És com si als mataders féssim concursos de tir a la vaca.

EEUU el país més ben parit del mon? no em facis riure ;-)

Gerard Caula dijo...

Hola amic :D

No es qüestió de disfrutar matant, sens dubte aquesta no és la finalitat de tots els que practiquem aquest esport.
L'objectiu es quelcom tan natural com anar a buscar-nos el menjar d'una forma diferent, en un clar desaventatge amb els peixos, aprendre a controlar els nostres impulsos i acompanyar-ho amb el risc d'estar a uns segons del límit.
Si disfrutéssim matant agafarréim qualsevol peix, i no és això.
El que si que no hauria de ser lícit hauria de ser comprar certs peixos que per ser pescats s'utilitzen xarxes d'arrossegament i per cada peix que es captura dos acaben tirant-se morts per la borda.

Qué és més lícit, menjar-se un peix pescat amb fusell que ha viscut lliurement durant anys al mar o un pollastre del supermercat que la seva vida s'ha reduït a estar en un pam quadrat.

Quan el barril de petroli valgui 500 $ no tindràs més remei que aprendre a pescar :P

Unknown dijo...

Grande Cauletti,

/mode ironic on

Per quan acabem, portare l'escopeta per matar un parell de conills per fer a la brasa. També portare un parell de trampes per agafar guineus, i llasos per agafar teixons per la pell, que aquets hivern farà molta fred. També portare can enverinada per matar les aguiles que em maten les perdius i després no en queden.

/mode ironic off

Unknown dijo...

Bon dia,

M'estàs dient que fas pesca submarina per poder menjar?
No sera que ho fas per divertir-te?
;-)